hide awayy

laleh är mysig när höstmörkret kryper sig på..ett tag sen jag skrev blogg., men det blir aldrig att man orkar ta tag i det. det är som skolan nuförtiden, ingen skollust overhead taken lirrom..
på ett sätt gillar jag hösten för att luften blir så frisk och lätt att andas, fast på ett annat sätt inte för att det är mer mörkt då och oftast kanske mer olivligt om man säger så. fast det kan ju va skönt  det med. som min helg var, väldigt olivlig och mer mysig och samlakrafter helg. hos mandy i fredags och karrkväll på lördagen för att sedan mosa lite igår på matchen.. men jag vet inte om jag har mer krafter nu än innan helgen?
något som livar upp är ju att jag ska till sis om helgen efter nästa. dit längtar jag, då ska hon få se mitt nya hår med, undra om hon tror att hon ser sig själv. iii
fotbollen lider mot sitt slut, eller egentligen inte för att det är tre matcher kvar med blaget eftersom vi åkte på att kvala med, så blir inte så mycket uppehåll i år, men det gillar vi.håll tummarna för oss i kvalet för vi får inte åka ur!!
nae nu är det kanske bäst att jag skriver lite novell, men vem har inspiration till sånt när det finns roligare saker att göra..

en sån smoothie är jag sugen på nu..

live like a happy sinner!

jaa okej sof, jag är lite dålig på att uppdatera men nu när du inte är hemma har jag fullt upp med att underhålla m o p! eee jahoo, men helgen har varit bra! fest hos nattis i fredag var jättekul! innan blev det visning av copenhagen bilderna.. för roliga. för dom som vill se alla finns dom på majskorvs pixbox. men det är på egen risk. iii
i går var det kalas hos malooo, det var också jättetrevligt. vattenpipa for life!
två förluster har det blivit med.. inte för kul, men det är bara att ta nya tag ju!

RSS 2.0