there's a lot of things to do before you die


söndagkväll och jag borde göra lite skolsaker, bl a ett jehovasarbete som känns lite halv bra. till exempel har mandy och jag glömt bort att det var lördag igår vilket skulle betyda ett besök på en gudtjänst, men vi är lite för tankspridda för att komma ihåg vilken veckodag det är som sagt. grr

helgen har däremot inte varit halvbra, mer åt jättebra hållet! i fredags drog elin med mig till kalmar för en syskonhelg, blev jättekul ju. vi levde o styrde som vanligt. hihi. på kvällen åt vi tacosbuffe och åkte sen till josens klasskompis, gino och hängde med för roliga killar, bland annat en världsmästare i diskning! hih lördagen bestod av fika och lite shopping. åkte hem på lördagkvällen och sen såg mandy och jag på ciao bella. men den var inte så bra som jag trodde att den skulle va?blev faktist besviken! idag har jag sett på en annan film. "underbar och älskad av alla..och på jobbet går det också jättebra." den var däremot ganska bra, bra soundtrack(asha ali-promise broken) bara lite tips om ni ska hyra film liksom. ihh sen har jag tränat fotboll med. var jättekul idag.. cup på lördag, ska bli kuul! snart ska vi åka o leva lite på dagen, sen relaxen på kvällen. hoppas verkligen att vi kan flytta spa helgen så jag kan följa med! inget man vill missa liksom!!

nu ska jag ta tag i livet ett tag sen är det andra avven som vi älskar.. och boxercise imorrn, veckans mördarpass!puuhhh


peace!

ooh teenage hopes arrive at your door

.. left you with nothing but they wan't some more!

jullovet börjar lida mot sitt slut..
mitt har bestått av mycket kusinstunder som vi älskar,.  mycket vila och heroes! peter petrelli är väl för snygg! har ju även hunnit med en väldigt mysig julafton!
och i måndags var det ju nyårsafton, blev jätterooligt men kallt! först middag med tjejerna som är bäst. kom ihåg nyårslöftet grrls.. sen kim och sen peter- stan- efterfest!

idag har jag åkt pulka med maand sen guitar hero hos kakan. det är ju faktist för roligt..

nu vill jag faktist ha sommar, festival oo körkort! tänk vad gutt.

hellosaferide ska väl också få säga sitt ikväll:

Serpentiner är på golvet,
en halvfull flaska med ett popcorn i
en trasig klänning som jag hade igår, ett sår på armen, vet inte hur jag fick det
första januari och nu jag förstår- det kommer bli ett till helt värdelöst år.
Här är årets första löften:
jag ska springa längre, ringa farmor, säga till folk att jag älskar dom och lära mig om årens krig, jag ska lära mig ett nytt ord om dagen, dagens ord är nedstämdhet.
Men högst upp på listan är du, jag tänker va med dig.
Jag har inte sagt nåt än men jag tänker va med dig.
Dörren ringer jag har beställt pizza- äter - önskar att jag inte ätit så mycket - äter mer.
Ser på ivanhoe på tv, önskar mig ett nytt liv i nyårspresent
men högst upp på listan är du, jag tänker va med dig.


(det är som sagt hellosaferides tankar!) men håll med om att en roligare tjej får man leta efter.

RSS 2.0